Behandlingar

Klippningar

Originalet – 590kr
En klippning som passar de allra flesta. Klippning inklusive schamponering och föning.

Unna Dig – 790kr
En klippning för dig som vill ha lyx i vardagen. Det hela startar med en skön stund i massage schamponeringen där vi gör en kur anpassad för just ditt hår med en tillhörande massage i hårbotten. Efter det så klipper vi, fönar och stylar ditt hår. En perfekt behandling för dig som ska iväg på fest eller bara vill lyxa till vardagen hos oss!

Rask – 500kr
En enklare klippning. Passar dig med en kortare frisyr där man klipper mycket med maskin. Även en behandling för dig som vill göra en putsning mellan klippningarna.
Är det mer än 6 veckor sedan du klippte dig? Boka då Originalet.

Knatten – 450kr
Klippningen för barn upp till 10 år. I denna behandlingen ingår det färgspray/glitter om barnet önskar Vet ni med er att ert barn har mycket eller långt hår? Boka då gärna Originalet.

Luggen– 150kr
Luggklippning. 

K-18 – 500kr
En behandling som återställer hår som skadats av kemisk behandling, värmeverktyg, UV-strålar och hårtvättar till hårets ursprungliga tillstånd. En perfekt behandling för dig som vill få tillbaka ett mjukt, friskt, glansigt och starkare hår.
Vill du boka in en K-18 behandling tillsammans med en annan behandling kostar det 250kr. Skriv då att du önskar dig denna behandling i kommentaren vid din bokning.

 

Färgbehandlingar

Hej Då Utväxt – 1590kr
En färgbehandling för dig som önskar få bort din utväxt (max 4 cm) gäller ej blondering/slingor. Passar även dig med kort frisyr som önskar färga hela håret i samma färg eller för dig med extremt kort hår och önskar slingor i hätta på överhåret (ett nyanseringspris tillkommer). Efter en skön stund i shamponeringen klipper vi och fönar ditt hår.

Hej Då Utväxt, utan klippning – 1000kr

Hej Blondie – 1890kr
En färgbehandling för dig med kort till axellångt hår som önskar blondera eller ljusarefärga sin utväxt. (Ej folie slingor, boka då Avancerad) på denna tid gör vi även en uppfräschning av färgen på längderna. Efter en skön stund i shamponeringen klipper vi och fönar ditt hår.

Hej Blondie, utan klippning – 1300kr

Mindre är mer– 1890kr
En färgbehandling för dig med axellångt till långt hår som önskar en enklare färgning så som en hel färg i hela håret. Vi hinner även på denna tid lägga en bottenfärg och några high/lowlights (max 10 paket). Efter en skön stund i shamponeringen klipper vi och fönar ditt hår.

Mindre är mer, utan klippning – 1300kr

Hättslinga- 1890kr
En behandling för dig som önskar slingor i hätta med kort till axellångt hår. I denna behandling ingår det även en nyansering för att få önskad nyans över hela håret. Efter en skön stund i shamponeringen klipper vi och fönar ditt hår.

Hättslinga, utan klippning – 1300kr

Avancerad – 2490kr
En färgbehandling för dig som önskar en färg med en mer avancerad teknik och har axellångt till långt hår. Denna behandling kan man boka om man önskar slingor i folie eller slingor på frihand. Det ingår även en nyansering för att få önskad nyans på hela håret. Efter en skön stund i shamponeringen klipper vi och fönar ditt hår.

Avancerad, utan klippning – 1890kr

Balalalayage – 2490kr
Denna färgbehandling är för dig som önskar färgas i en Balayageteknik. Här frihandsmålar vi slingor i håret för att skapa en naturligt uppljusad känsla. Nyansering, klippning och föning ingår efter en skön stund i shamponeringen.

Balalalayage, utan klippning – 1890kr

Ge Mig Allt! – 3190kr
En behandling för dig som vill göra en stor förändring och unna dig lite extra.
Vi hinner under denna behandling att gå från ljust till mörkt hår och även börja en resa från mörkt till ljust hår (kan behövas flera behandlingar för att gå från mörkt till ljust men det vet du säkert redan!). Även för dig som önskar en enklare färgning men önskar lite mer lyx i din behandling. Vi utför din färgbehandling för att sedan ha en skön stund i vår massage shamponering där vi anpassar en kur för just ditt hår och utför en hårbottenmassage. Därefter klipper vi, fönar och stylar ditt hår.

Ge Mig Allt!, utan klippning – 2600kr

Uppfräschningen – 1000kr
Tappat lystern och glansen i håret? Har värmen i ditt kalla blonda hår kommit fram?
I denna behandling fräschar vi upp din befintliga färg, passar perfekt mellan dina färgbehandlingar. Gäller ej gråhårstäckning. Vi klipper och fönar även ditt hår.

 

Locken -1690kr
En lockig strukturbehandling inklusive klippning. 

Spikrak– 3190kr
En rakpermanent för dig som är trött på att platta eller föna ut ditt lockiga, ostyriga och bråkiga hår. Inklusive klippning. Vid denna behandling vill vi gärna att du rådfrågar oss innan du bokar.

 

Stylingar

Vacker– 550kr
Ska du iväg på fest eller party och vill vara extra fin? Vi fixar volymen eller lockarna, säg bara hur du vill ha det!
Tvätt, föning och styling ingår.

En Bal På Slottet – 1500kr
Ja vad är väl en bal på slottet? En fin håruppsättning är en bra början. Välkommen till oss.

Tager du? JA! – 3000kr
Bruduppsättning till din stora dag. Vi gör dig till ditt vackraste och vi bjuder på lyxigt och smaskigt tilltugg.

 

Bryn och Fransar

Brynplock – 150kr

Brynfärgning – 150kr 

Fransfärgning – 250kr

Fransfärgning, brynfärg och brynplock – 400kr

 

Vi reserverar oss för felskrivningar/prishöjningar.

Har du extremt långt eller tjockt hår så kan priset komma att bli högre då det bli ökad färgåtgång och tidsåtgång.

Vi vill från och med nu ge alla våra lojala kunder 20% på produktköp vid din bokning av behandling hos oss.

Utebliven tid som inte avbokats debiteras med 75%.

Avbokning ska ske senast 24 timmar före avbokad tid.

 

Vi följer EU:s rekommendationer att inte färga barn under 16 år.